HMBD inspireert. 

HMBD helpt organisaties met de stappen naar een wendbare innovatieve organisatie waar de klant 100% centraal staat en waar digitaal de norm is. Onze opdrachtgevers willen duurzamer, efficiënter en prettiger werken en zijn niet bang om de daarvoor gebaande paden te verlaten. Zij kiezen voor HMBD vanwege onze aanstekelijke energie en mensgerichte aanpak.

Strategie ontwikkeling

Wij helpen organisaties bij het vormgeven van een wendbare, klantgerichte en data gedreven visie en toekomstgerichte strategie om duurzamer en innovatiever te worden. 

Schaalbare implementatie

Wij laten Agile werken als versneller om organisaties wendbaarder te maken, en tevens meer waarde te creëren voor klanten en medewerkers. 

Agile bootcamps

Ontgrendel de kracht van jouw team met een Agile bootcamp. Tijdens deze interactieve en praktische Agile bootcamps brengen wij teams naar het volgende niveau van wendbaarheid. 

organisatie scan

Heeft jouw organisatie Agile werken omarmt maar blijkt dit toch niet overal even goed te werken? Onze organisatie scan geeft data gedreven inzicht in de oorzaak van problemen van de Agile organisatievoering.

“Als ervaren transformatie expert krijg ik veel voldoening van het vertalen van ambitieuze doelen naar praktische initiatieven. In complexe situaties voel ik me uitgedaagd om inventief en wendbaar te zijn” – Elaine Rouwet